Creeer Meticulously perfect, samenwerken om transcendence te bereiken.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet digitale Meetapparaat van de Aardeweerstand

6F22 van de de Aardeweerstand van gelijkstroom 500mA het Digitale Meetapparaat ZC7

6F22 van de de Aardeweerstand van gelijkstroom 500mA het Digitale Meetapparaat ZC7

6F22 DC 500mA Digital Earth Resistance Tester ZC7
6F22 DC 500mA Digital Earth Resistance Tester ZC7

Grote Afbeelding :  6F22 van de de Aardeweerstand van gelijkstroom 500mA het Digitale Meetapparaat ZC7

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Certificering: ce
Modelnummer: ZC7

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100pcs
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 5-8days
Betalingscondities: T/T, Western Union
Gedetailleerde productomschrijving
Productmodel: Direct-Current Weerstands Elektrische Brug zc-7 Elektrohulpmiddelen Gewicht: ongeveer 6kg
Hoog licht:

500mA het digitale Meetapparaat van de Aardeweerstand

,

6F22 het digitale Meetapparaat van de Aardeweerstand

,

1.1A elektroaardemeetapparaat

Direct-Current Weerstands Elektrische Brug zc-57 Elektrohulpmiddelen

 

ZC57 Direct-Current Weerstands Elektrische Brug


Instructies voor Gebruik


Toepassingen & Eigenschappen
ZC7 is een draagbare en nauwkeurige direct-current dubbele brug, toepassend de kring van Kelvin. De waaier van meting is van 0.01μΩ aan 1,1111 KΩ, die in 7 capaciteiten verdeeld is. Het is intern uitgerust met een ongeldige indicator en kan met ingesloten werkende batterijen worden uitgerust, dus kan het voor meting zonder een andere toebehoren worden gebruikt behalve het leiden van draden. Het is toepasselijk voor de laboratoria, de workshops en de veldwerkplaatsen van de industriële en mijnbouwfirma's en de wetenschappelijke onderzoekorganisaties om diverse lage direct-current weerstanden, zoals geleidingsvermogen van metaalleiders, weerstand van direct-current afleider, contactweerstand van schakelaar, kabelweerstand en direct-current weerstanden van diverse elektrische machines en transformatorwinding precies te meten.
De belangrijkste weerstandselementen van de elektrische brug worden gemaakt van manganin draad met lage vochtigheidscoëfficiënt, en gaan door strikte verwerking en handbehandeling op lange termijn. De schakelaar is een nauwkeurige omschakelingsschakelaar, met uiterst - lage contactweerstand evenals van de contactweerstand variatie. De ongeldige indicator keurt JZ2A-modulatie-type versterker, met de voordelen van hoge gevoeligheid, met geringe geluidssterkte en energy-saving goed.

De elektrische brug is ook uitgerust met externe macht en externe ongeldige indicator bedradingsterminals, geschikt voor diverse gebruikers in verschillende gelegenheden.
Deze elektrische brug wordt gekenmerkt door kleine grootte, portabiliteit, gemakkelijk gebruik, hoge nauwkeurigheid, brede metende waaier, hoge stabiliteit en hoge haalbaarheid.
Primaire technische indexen
Alle technische indexen van ZC57are in overeenstemming met de vereisten van de nationale normen GB3930-83 , de professionele normen ZBY164-83, en de internationale normen IEC564-77 < Direct-Current="" Electric="" Bridge="">.
Primaire parameters: getoond in Lijst 1:

Lijst 1:

Vermenigvuldigingsfactor Efficiënte Waaier Het oplossen van Macht Klasse van Nauwkeurigheid (c) Verwijzingsweerstand (RN) Teststroom
×10-2 0~1.11110mΩ 0.01μΩ 2 1mΩ 3.4A
×10-2 0~11.1110mΩ 0.1μΩ 0,2 10mΩ 1.1A
×10 0~111.110mΩ 1mΩ 0,05 100mΩ 550mA
×1 0~1.11110mΩ 10mΩ 100mA
×10 0~11.1110mΩ 100mΩ 10Ω 15mA
×102 0~111.110mΩ 100Ω 1.5mA
×102 0~1.11110mΩ 10Ω 1KΩ 200μA


Grens van intrinsieke fout
Elim = ±C% (RN/10+X)
Waar,
Elim: grens van intrinsieke fout; RN: referentiewaarde; C: klasse van nauwkeurigheid; X: lezing van het meten van wijzerplaat.
Milieuvoorwaarden voor gebruik:
Referentiewaarde: temperatuur 20±0.5ºC; relatieve vochtigheid 40%-60%
Nominale waarde: temperatuur 20±5ºC; relatieve vochtigheid 25%-75%
Ongeldige indicator

De ingesloten ongeldige indicator heeft mechanische en elektrische het nul-aanpassing apparaat, en de gevoeligheid is regelbaar.
De bevochtigingstijd is neen meer dan 4 seconden.
Gevoeligheid: voor de elektrische brug die van het saldopunt beginnen, wanneer de weerstandswaarde van een waarde van de klassenindex afwijkt, zou de hand van de ongeldige indicator meer dan 1 net moeten doen afwijken.
Lawaai: beef van de hand zou moeten zijn neen meer dan 1/3 net.
Er is een contactdoos voor de externe ongeldige die indicator in de batterijdoos bij de rug van de elektrische brug wordt geïnstalleerd.
Macht: de het werk macht voor de elektrische brug is de droge batterijen van R40 1.5V met parallelle verbinding; de macht voor de ingesloten ongeldige indicator is een droge batterij van 6F22 9V.
Grootte: 30mm×250mm×160mm
Gewicht: ongeveer 6kg

Fundamenteel het werk principe
De principekring van ZC57 wordt getoond in Figuur 1. De elektrische brug wordt samengesteld uit 4 delen, met inbegrip van vermenigvuldigingsfactorwapen, die wijzerplaat, ongeldige indicator en machtskring meten. En het vermenigvuldigingsfactorwapen wordt samengesteld uit 7 symmetrieparen weerstanden, waaronder degenen in de brugkring vaste standaardweerstand Rs zijn, en degenen in de machtskring huidig-beperken weerstanden. De metende wijzerplaat wordt samengesteld uit 5 het stappen wijzerplaten, die tot de typische kring van Kelvin behoort.


Gebruiksmethode
Voorbereiding

Gezet 2 Grootted integreerden de droge batterijen en een 6F22 9V batterij in de batterijdoos bij de rug van de elektrische die brug op de polariteit wordt gebaseerd. Draai de vermenigvuldigingsfactorschakelaar van de „scheidings“ positie aan de posities van „BV“ en van „GV“. De controle van het machtsvoltage: de hand van de ongeldige indicator zou moeten het groene lijngebied ingaan aantonen, die dat de werkende batterijen van de brug en het batterijvoltage van de ongeldige indicator normaal zijn. Verwarm 5 minuten voor, en pas dan „nul-aanpassing“ de knop aan, makend het handpunt bij „0“. Draai de vermenigvuldigingsfactorwijzerplaat en de metende wijzerplaat voor meerdere keren, ervoor zorgend dat het contact tussen de schakelaar en de wijzerplaat goed is.
Meting
Verbind de weerstand die aan de bedradingsterminals C1, P1, P2 en C2 van de elektrische brug volgens eindmethode 4, zoals aangetoond in Figuur 2 moet worden gemeten, waarin tussen A en B de te meten weerstand is. Wanneer het meten van de weerstand lager dan 0.1Ω, zou de weerstand van de verbindende draad voor het metingsgebruik moeten zijn neen meer dan 0.01Ω.
Schat de weerstandswaarde, en kies de aangewezen vermenigvuldigingsfactor en het meten van wijzerplaat. De drukknop „G“ en „B“, past tegelijkertijd de metende wijzerplaat aan, makend het ongeldige indicatorpunt bij nul opnieuw, de elektrische brug is op dit ogenblik evenwichtig, en de weerstand Rx is:
Rx = vermenigvuldigingsfactor× lezing van de metende wijzerplaat
Bij het begin, zou de gevoeligheid van de ongeldige indicator lager moeten zijn, dan kan de verhoging nadat de elektrische brug het aanvankelijke saldo verkrijgt, op deze wijze de het meten tijd worden verkort en de schade van de hand van de ongeldige indicator kan worden vermeden.
Het meten van wijzerplaat: om ervoor te zorgen dat de het meten waarde genoeg significante cijfers heeft, verkies aangewezen vermenigvuldigingsfactor. Maak de lezing van de eerste metende wijzerplaat (op de meest verste linkerzijde) niet aan nul gelijk om ervoor te zorgen dat de nauwkeurigheid van de het meten waarde genoeg oplossende macht heeft. De punt bij de bodem verlaten van de eerste metende wijzerplaat is het decimale punt. „X“ van elke metende wijzerplaat vertegenwoordigt 10.
Externe macht en externe ongeldige indicator
Wanneer u low-value weerstanden moet onophoudelijk meten lange tijd, adviseren wij u om externe macht voor voeding te gebruiken. Draai de machts facultatieve schakelaar aan „externe B“, en verbind de externe macht met de externe die“ de bedradingsterminals van „B op de polariteit worden gebaseerd. Als de ingesloten ongeldige indicator niet gevoelig genoeg tijdens meting is, kan de hoog-gevoeligheids externe ongeldige indicator van externe“ de bedradingsterminals van „G worden verbonden, en tegelijkertijd de facultatieve schakelaar draaien aan „extern G“.
Aandacht
Wanneer het meten van de weerstand lager dan 0.1Ω, zou de Knoop „B“ bij tussenpozen voor besparingsenergie moeten worden gebruikt. Wanneer het meten van de direct-current weerstand met inductantie, zou de Knoop „B“ voorafgaand aan Knoop „G“ moeten worden gedrukt; wanneer het vrijgeven van de knopen, zou de Knoop „G“ voorafgaand aan Knoop „B“ moeten worden vrijgegeven.
Wanneer het meten van de direct-current weerstand van grote en middelgrote transformatorrol, zouden 4 die leidend draden moeten zijn intertwisted met de bedoeling van het verbeteren van de anti-interference capaciteit tegen het het elektromagnetische veld en magnetische veld van de aarde meten. om de anti-interference capaciteit verder te verbeteren, zou de aan de grond zettende bedradingsterminal aan de het aanaarden kabel moeten worden aangesloten.
Wanneer het gebruik van de elektrische brug wordt voltooid, stel de Knoop terug „B“ en „G“, en zet de vermenigvuldigingsfactorschakelaar in de „scheidings“ positie. Als de elektrische brug niet lange tijd zal gebruikt worden, neem alle batterijen.
De milieuvoorwaarden voor de elektrische brugopslag: temperatuur 5-35°C; relatieve vochtigheid 25%-80%; geen corrosief gas in de lucht; houd de directe stralen van de zon weg.

Waarborg
In de omstandigheid dat de gebruiker de eisen ten aanzien van gebruik uitvoert, levering en opslag in de technische die vereisten, binnen een jaar van de levering en controledag, voor de schade of de mislukking van het product wordt gespecificeerd door inferieure productkwaliteit wordt veroorzaakt, zal de fabrikant het product voor vrij herstellen, en als het product niet kan worden hersteld, zal de fabrikant de beschadigde delen voor vrij vervangen of zelfs zal het product dat vervangen.
Volledige reeks
Certificaat van naleving
Instructies voor gebruik
6F22 van de de Aardeweerstand van gelijkstroom 500mA het Digitale Meetapparaat ZC7 0

FAQ

 

1. Wat is ons bedrijf MOQ?

Aangezien op dit moment het flexibel is, maar het beïnvloedt prijzen.

 

2. Wat is de beste betalingstermijn?

Zoals Western Union, T/T, L/C, Paypal, Bankoverdracht, Geldgram, enz.

 

3.What is ons bedrijf steekproefbeleid?

Wij zullen u sommige steekproeven met genoegen verzenden, maar u moet voor het betalen.

 

4. Wat is onze verzending en leveringstermijn?

Verzending: Professionele DHL/Fedex/TNT/UPS en andere speciale lijn.

Leveringstermijn: Binnen 4-7 dagen na betaling langs (DHL/TNT/UPS/EMS/Fedex)

Contactgegevens
Shaanxi Sibeier(Sbe) Electronic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Rocky

Tel.: 86-18789401166

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)